Even voorstellen
Oprichters Irshaad Rahman en Waheed Rahman

Proscope BV is opgericht op 9 september 2020 met het idee en de ervaring om ondernemingen te helpen en te ontzorgen op het gebied van IT, Finance en HR. Waheed en Irshaad (achterneven, zelfde overgrootvader en onze opa’s waren broers) zijn op dit idee gekomen omdat wij al 25 jaar afzonderlijk deze vraagstukken met succes behandelen en 10 jaar als ondernemers actief zijn hebben wij besloten onze krachten en netwerk te bundelen.

Onze frisse kijk op zaken in combinatie met unieke en bewezen methoden garanderen geslaagde oplossingen. In 2018 hebben wij besloten om samen verder te gaan met het idee om ondernemingen en medewerkers te laten schitteren.

Met heel veel plezier oefenen wij ons vak uit, wij blijven leergierig en zijn bovendien geïnteresseerd in het welzijn van anderen. Al generaties lang hebben wij ons ingezet voor de mensheid, onze overgrootvader, één van onze opa’s en één van onze vaders werden hierdoor voorgedragen en droegen de titel “Ridder van Oranje Nassau”.

bc. Irshaad Rahman
CEO – Algemeen Directeur

Dankzij mijn stageopdracht is het leven ingeroepen van de 30%-regeling (KLM-piloten arrest 1995). Diploma Fiscale Economie aan de HES in Amsterdam 1995. Na 10 jaar als Expatriate Tax Consultant te hebben gewerkt bij PwC, KPMG and Arthur Andersen maakte ik de overstap naar gemengde Finance en HR functies, voornamelijk Global Payroll. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring opgedaan bij vele grote multinationals zoals Tesla, ABN AMRO Mellon, Bank of New York Mellon, Booking.com, Nutanix, Palo Alto Networks etc. en doe dit nog steeds met veel plezier.

ing. Waheed Rahman
CTO – Technisch  Directeur

Na mijn HBO opleiding Informatica en Technologie in 1999 heb ik mooie opdrachten en werkervaring opgedaan binnen het bedrijfsleven en overheidsinstanties. Techniek heeft mij altijd al geboeid en is dankzij mijn familie gestimuleerd om verder te ontplooien. In het begin van mijn carrière gespecialiseerd in migratietrajecten van IT vernieuwing zowel binnen de datacenters van diverse multinationals en overheden als de vernieuwing van de gehele workspace en applicatielandschap. Tegenwoordig verschuift dit steeds meer naar de cloud. Ik help onze klanten graag om hier een gezonde mix in te vinden genaamd Hybrid IT. Ik ben al 10 jaar ondernemer en vind het een mooie en dankbare rol. Irshaad en ik delen dezelfde interesses zoals techniek, automotive en luxurytravel.

 

Lifemotto


“”

Hobby’s
  • Technologie
  • Automotive
  • Luxury travel/food
  • Family
Hobby’s
  • Sneakers
  • Automotive
  • Luxury travel
  • Technologie
  • Family
Lifemotto

“Surround yourself with people that lift you up. Then life will uplift you as well”