Onze kernwaarden
Waar staan wij voor?

Proscope is een jong en fris bedrijf, maar ondanks dat wij als bedrijf jong zijn betekent niet dat we pas zijn komen kijken. Integendeel! Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de business van IT, Finance en HR. Hierdoor hebben wij geleerd wat wij zelf willen als bedrijf en welke boodschap deze moet uitstralen. Wij geloven in mensen die passie hebben en laten zien door hun manier van verbale en non-verbale communicatie. Soms zijn het die sparkles in de ogen als iemand over zijn vak praat. Wij hebben de afgelopen jaren vele internationale bedrijven ondersteund en prachtig om te zien hoe mensen van alle werelddelen met elkaar werken en respecteren. Dit willen wij ook bewerkstelligen door deze ervaring te vertalen als een toegankelijk en adaptief bedrijf voor iedereen, maar dan ook echt iedereen.

Kennis zien we als de basis voor toekomstig succes. Daarom houden we ons vizier gericht op de toekomst en zijn we altijd voorbereid op trends en innovatie. Zo helpen we onze klanten bij hun ambities om in te spelen op de wensen en behoeften van hun eigen klanten, medewerkers en gebruikers.

 

Missie
What is our mission?

Elke organisatie structureel te kunnen verbeteren, complexe zaken eenvoudiger maken, uw management en personeel laten excelleren en acceleren door de inzet van een complete scope van onze services en professionals.

Visie
Where are we heading?

In een snel veranderende wereld brengen wij te allen tijde rust en structuur aan in de organisatie. Met een eigenwijze visie en onze gerenommeerde ervaring kunnen wij gegarandeerd aantonen hoe complexe vraagstukken eenvoudiger, efficiënter en kostenbesparend kunnen zijn. 

Het succes wordt gecreëerd door de gezamenlijke medewerkers van uw en onze organisatie. Onze professionals zijn getraind en worden continue gecoacht om een perfecte samenwerking met uw organisatie te waarborgen.

We willen toonaangevend zijn in de sector en een voorbeeld zijn voor de beste manier van werken in een voortdurend veranderende omgeving. Wij zijn gepassioneerd over het als eerste op de markt komen en het realiseren van kansen. Wij geloven dat leiderschap met en door mensen plaatsvindt.

MVO – Giving back
Wat betekenen wij voor de maatschappij?

Wij doen graag wat terug voor de maatschappij, hiervoor hebben wij als doel om zoveel mogelijk co2 terug te kunnen dringen als het gaat om mobiliteit van onze professionals. Verder steken wij veel energie in het welzijn van kinderen en jeugd in arme landen. Onze eigen kinderen en jeugd in Nederland begeleiden wij graag in het maken van juiste keuzes en zaken te onderwijzen die men in het reguliere onderwijs niet krijgt. Door middel van onze Academy bereiken wij graag ruwe diamanten die nog gepolijst moeten worden en niemand anders dat gaat doen inclusief zijzelf.