Veilig werken overal en altijd

Snel en flexibel

Proscope introduceert de allerlaatste technieken om veilig te kunnen werken, op elke locatie en vanaf elk apparaat.

Alles voor jouw rol, apparaat en locatie in één digitale werkplek

Het vereenvoudigen van toegang tot informatie en applicaties op ieder device, dát is waar wij expert in zijn. Onze ervaring bij de grote multinationals en overheden is nu binnen handbereik voor MKB. Ook kunnen wij uw huidige werkplekvoorziening optimaliseren anno nu en veiliger maken. Het nieuwe werken is door COVID in een stroomversnelleing geraakt, helaas bij heel veel bedrijven niet goed en niet veilig geimplementeerd juist nu het zo belangrijk is.

Belangrijkste voordelen
Simpel

Steeds meer applicaties gaan naar de browser, waarom je werkplek niet? Breng al je web-applicaties samen met één inlog en leg een eenvoudige interface bovenop de documentoplossingen van Microsoft en je huidige fileserver (netwerkschijf).

Microapps: vereenvoudig repeterende taken

Nog niet klaar voor een volledige cloud werkplek? Breng je applicaties samen in één digitale werkplek. Zo kun je geleidelijk naar de cloud met een werkplek die zich automatisch op jou aanpast.

Creëer je eigen slimme formulieren en koppel deze aan andere systemen met Micro Apps. Breng alle informatie samen naar één werkplek zodat medewerkers alles centraal beschikbaar hebben.

Ontdek de mogelijkheden

Citrix heeft een nauwe samenwerking met Microsoft, hierdoor krijgt de klant een unieke workspace oplossing die naadloos integreert met Microsoft 365 oplossingen.