Cybersecurity is een probleem

Met de opkomst van cybercriminaliteit is het belangrijker dan ooit om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Uzelf beschermen tegen cybercriminelen is niet eenvoudig.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png

Cyberbeveiliging AI die voor u werkt

Wij gebruiken onze geavanceerde AI- en machine learning-algoritmen om trends in cyberbeveiligingsgedrag te analyseren, zodat wij u tijdig inzichten en informatie kunnen bieden met betrekking tot uw online gegevensbeveiliging of bedrijfsbeveiliging.

De wereld van vandaag staat bol van cyberdreigingen. Uit een recente studie is gebleken dat ongeveer 50% van alle bedrijven ter wereld alleen al in het afgelopen jaar te maken heeft gehad met een cyberaanval. Daarom is Proscope er om u te beschermen, terug te vechten en u te leren hoe u deze bedreigingen kunt vermijden.

Cyberbeveiliging is een grote zorg voor veel bedrijven en organisaties. Met het toenemende gebruik van kunstmatige intelligentie zal deze zorg alleen maar toenemen. We zullen nieuwe cyberdreigingen zien opduiken die worden gefaciliteerd door AI-systemen. Het belangrijkste is om te begrijpen hoe AI kan worden gebruikt als aanvalsvector en hoe het kan worden gebruikt om zich tegen dergelijke aanvallen te verdedigen.

AI wordt door cyberbeveiligers gebruikt om cyberaanvallen op te sporen en te voorkomen. Hackers worden steeds geraffineerder in hun methodes, dus is het tijd voor beveiligingsprofessionals om hun spel ook te verbeteren. Cybersecurity zal gebaseerd zijn op het vermogen van AI-systemen om te leren en het gedrag van hackers te voorspellen.

Als u een organisatie bent die op zoek is naar een manier om zich te beschermen tegen cybercriminelen, hebben wij wat u nodig hebt!

Wij beantwoorden met plezier uw vragen en doen ons best om ervoor te zorgen dat we elk punt van zorg op het gebied van cyberbeveiliging aanpakken. We zijn altijd beschikbaar en doen ons best om binnen 24 uur (of minder) contact met u op te nemen.

Stop de inbreuken en de schade voor het te laat is.
Robuuste AI gedragstrend detectie
Bescherming tegen de nieuwste wereldwijde bedreigingen
Cyberbeveiliging AI die voor u werkt
Wees veilig. Handel nu!
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2022/07/cyber3.png

De toekomst is nu

https://proscope.nl/wp-content/uploads/2022/07/cyber1.png

Creëer uw gemoedsrust

https://proscope.nl/wp-content/uploads/2022/07/cyber4-667x960.png

Built for business, by business

https://proscope.nl/wp-content/uploads/2022/07/cyber2-668x960.png

Los uw cyberbeveiligings problemen op

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

01Scan op kwetsbaarheid

Gebruik onze kwetsbaarhedenscan om potentiële risico’s rond de applicaties en netwerken van uw bedrijf op te sporen

02Pen testing

Uitgebreide en nauwkeurige pentesting uitvoeren om kwetsbaarheden aan het licht te brengen en uw bedrijf veiliger te maken

03Mysterie bezoek

ervaar zelf hoe het is om een hacker te zijn door onze deskundige cyberbeveiligingsanalisten een “mystery visit” te laten uitvoeren bij uw bedrijf

https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_03.png
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_05.png
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2022/07/Kopie-van-Kopie-van-Kopie-van-Zonder-titel.png

Cyberbeveiligings
deskundigen voor u

Wij beschikken over onafhankelijke en gecertificeerde cyberbeveiligingsexperts om u te helpen uw bedrijf te beveiligen. Wij gebruiken alleen de nieuwste technologieën.

Wij gebruiken onze geavanceerde AI- en machineleerproducten om trends in cyberbeveiligingsgedrag te analyseren om u tijdig inzichten en informatie te bieden met betrekking tot uw online gegevensbeveiliging of bedrijfsbeveiliging

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image