Unitize

Een netwerk van freelancers en professionals die zich willen verenigen en hun carrière willen opbouwen. Samen kunnen we de juiste baan of persoon voor u vinden, zodat u geen tijd meer verspilt aan recruiters die geen specialist zijn in uw vakgebied.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Unitize: een netwerk van mensen, samen

We hebben allemaal wel eens hulp nodig, maar niemand wil het alleen doen. Daarom is Unitize in het leven geroepen – om mensen met elkaar in contact te laten komen en met elkaar te laten samenwerken.

Wil je samenwerken met anderen?

Unitize is een plek waar je kunt samenwerken met andere mensen van over de hele wereld, van hen kunt leren en je vaardigheden kunt vergroten.
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2022/03/homepage-1280x960.png

Hoe werkt Unitize?

Wij noemen het graag de Uber voor freelancers en professionals. Je schrijft je in en vervolgens help je andere mensen door ze iets te bieden wat ze nodig hebben - van professionals in een specifiek vakgebied tot een nieuwe baan! Wanneer je zelf in eerste instantie in nood bent, zal ons platform andere leden met je in contact brengen.
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2022/07/hybridit2.png

Waarom doen we dit?

We geloven dat we samen sterker en krachtiger zijn en meer kans van slagen hebben dan wanneer we er alleen voor stonden. We willen het ook gemakkelijker maken voor mensen die hun eigen bedrijf of freelancecarrière willen starten door hen in contact te brengen met mensen die iets hebben dat ze nodig hebben - of het nu gaat om apparatuur, advies of hulp bij de administratieve kant van zaken als belastingen. Het gaat erom elkaar de kans te geven om te slagen.
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/09/post_12-1280x960.jpg

Werk samen om te slagen

We bieden een platform voor freelancers van alle vaardigheidsniveaus om samen te werken, kennis te delen en samen te werken. Met de samenwerkingsomgeving van Unitize kun je meer bereiken dan je ooit alleen zou kunnen!
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_06.png
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_08.png
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_07.png

Meld je aan en onderneem!

Unitize is een plek waar je gelijkgestemden kunt vinden en je vaardigheden kunt ontwikkelen. Je kunt chatten met onze community, plezier hebben bij het leren van nieuwe dingen en nieuwe vrienden maken!
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png

Start jouw ondernemende carriere

Heb jij het in je om Unitize-lid te zijn?

Sommige mensen zijn freelancers en sommige zijn managers, maar Unitize is beide. Hier kunt u werken zoals u wilt, met wie u wilt.

Unitize is een netwerkclub voor mensen met passie voor hun werk. Dit betekent dat je niet meer tot diep in de nacht thuis zit en je afvraagt hoe je dat volgende project voor elkaar krijgt.

We weten hoe moeilijk het kan zijn als we alleen werken. Daarom creëren we een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die hun ideeën en middelen met elkaar delen.

Bij Unitize zijn we trots op het feit dat we de leden vertrouwen - van jouw idee tot uitvoering, het is aan jou!

https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_04.jpg

Unitize: de toekomst van netwerken voor een betere zakelijke omgeving

Netwerken is een zeer belangrijk hulpmiddel voor freelancers. Het kan moeilijk zijn om alleen werk te vinden, dus netwerken met gelijkgestemde mensen is de beste manier om nieuwe klanten en projecten te vinden.
IT90%
Management Consulting50%
Project Management80%
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_03.png
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_05.png

We zijn zo blij dat je er bent!

Unitize is een community van creatieven, ondernemers en gewone mensen die hun verhalen willen delen en van elkaar willen leren. Word lid van de gemeenschap!
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png