Moderne Werkplek

Geniet van de vrijheid en flexibiliteit van het werken vanaf elke locatie. Dankzij onze gedistribueerde technologie kunt u op afstand, veilig en efficiënt werken.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png

Gemakkelijk op afstand werken met elk apparaat, waar dan ook

Stap het digitale tijdperk binnen en werk op afstand met Modern Workplace. Wij bieden een scala aan producten en diensten om u op weg te helpen.

Op de moderne werkplek wordt van werknemers verwacht dat ze voortdurend verbonden en beschikbaar zijn. Met de komst van telewerken en cloud computing zijn werknemers in staat om vanaf elk apparaat en overal te werken. Dit is gunstig voor zowel werkgevers als werknemers, omdat het werkgevers meer controle geeft over waar hun werknemers werken, terwijl werknemers meer vrijheid krijgen in hoe ze willen werken.

Werken op afstand wordt steeds populairder nu steeds meer mensen vanuit huis willen werken. Het stelt hen in staat productiever te zijn, een betere balans te vinden tussen werk en privéleven en te besparen op de kosten van woon-werkverkeer. Dit type werkomgeving brengt echter ook een aantal uitdagingen met zich mee, zoals het gebrek aan sociale interactie en het gevoel dat men niet verbonden is met de werkplek.

De moderne werkplek is niet langer beperkt tot een enkele locatie. Werknemers nemen hun werk met zich mee en zijn in staat om dit vanaf elk apparaat, overal en op elk moment te doen. In het tijdperk van mobiliteit kunnen werknemers vanaf een laptop werken terwijl ze op vakantie zijn of thuis in hun pyjama.

Naarmate de werkplek zich ontwikkelt, verandert ook de technologie die deze werkplek ondersteunt. De moderne werkplek van vandaag wordt ondersteund door cloud-gebaseerde diensten die het voor werknemers gemakkelijk maken om op afstand en veilig te werken. Dit heeft geleid tot een toename van de productiviteit en heeft bedrijven geholpen kosten te besparen.

Overal werken met elk apparaat
Stel je de vrijheid voor van het kunnen zorgen voor huishoudelijke taken
Creëer meer balans in je leven
Altijd 100% veilig zijn
Gemakkelijk in contact komen met klanten en collega's over de hele wereld
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2022/07/workplace1.png

Werken op afstand was nog nooit zo eenvoudig

https://proscope.nl/wp-content/uploads/2022/07/workplace2.png

Je laptop of telefoon, het maakt niet uit!

https://proscope.nl/wp-content/uploads/2022/07/workplace5-1000x960.png

Wij geven om uw veiligheid en privacy

https://proscope.nl/wp-content/uploads/2022/07/hybridit2.png

Productiever zijn

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij hebben wereldwijd meer dan 100000 gebruikers op afstand aan het werk gezet en meer dan 30% kosten bespaard op beheer en exploitatie.

Wij bieden Technische Experts

Verbeter uw personeelsbestand

Wij bieden Projectmanagement

Investeer en bespaar geld

https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_03.png
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_05.png

Onze technologiepartners

In de loop der jaren hebben wij talrijke certificeringen behaald en hebben wij ons aangesloten bij de beste technologieleveranciers om werken op afstand mogelijk te maken.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2022/07/Kopie-van-Kopie-van-Zonder-titel-640x512.png

Een greep uit ons werk

Trots om deel uit te maken van dit unieke team dat internationaal erkend wordt.

De pandemie bewees alle bedrijven dat werken op afstand een blijvertje is. Wij maken graag deel uit van deze industrie en helpen bedrijven die deze privileges nog niet hebben op deze weg. Wacht niet langer, neem contact met ons op!

Als CEO had ik een strikte eis om met mijn werknemers op afstand te kunnen werken. Het werd een steeds moeilijker proces. Ik moest mijn medewerkers sturen op afstand, met ze communiceren en ondersteunen zonder naar kantoor te hoeven komen. Ik was ervan overtuigd dat dit de juiste beslissing voor mij was, dus ging ik akkoord. "
GeclassificeerdCEO
https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/09/signature.png

Het Proscope-team bestaat uit een divers netwerk van consultants en professionals uit de sector met een wereldwijde mentaliteit en een cultuur van samenwerking. Wij werken om uw problemen te begrijpen en zijn gedreven om betere vragen te stellen in het streven om uw bedrijf beter te laten werken.

https://proscope.nl/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_07.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image